+31 85 401 4928 support@maitech.nl

Maitech waar IT nog persoonlijk is

Duidelijke uitleg en ondersteuning bij IT problemen die u graag goed opgelost wilt hebben. 

SERVICES

Wat doen wij zoal?

Levering / onderhoud hardware

Bij ons kunt u terecht voor nagenoeg alle hardware of software die te koop is. Wij zullen dat afstemmen op uw wensen.

Monitoring en remote software

Onze support lijnen zijn kort, duidelijk en goed bereikbaar. Wij kunnen met onze monitoring en remote software u snel helpen.

Backup van uw data en bestanden

Uw data en bestanden zijn de rode draad in uw werkomgeving. Het is dan ook fijn om te weten dat er een backup is van uw data.

Website hosting en beheer

Uw website in een stabiele hosting omgeving laten beheren? Dat kan bij ons. Ook kunnen wij u helpen met het bouwen van een website.

Microsoft 365 Cloud Services

Microsoft 365 services kunnen wij voor verzorgen en beheren. Korte lijnen zorgen voor snel handelen.

Beveiliging

Updates en virusbeveiliging zijn erg belangrijk voor veilig gebruik van uw PC. Juiste antivrus software is dan heel belangrijk.

Werkwijze

Professioneel maar tegelijkertijd heel persoonlijk

Hoe gaan wij te werk? Dat ligt per klant of bedrijf verschillend want de IT processen zijn altijd met een reden opgezet en zullen regelmatig afwijken van de standaarden. Is het goed of kan het anders? Dat is juist één van de uitdagingen die wij graag aangaan. 

Wij kunnen uw gehele IT omgeving beheren

Hoe fijn is het om de zekerheid te hebben dat alle IT gerelateerde processen stabiel werken en op elkaar afgestemd zijn. Office documenten altijd  beschikbaar op elk device, een goed werkend WiFi netwerk en telefonisch goed bereikbaar ongeacht het vaste toestel of je mobiele telefoon. Maar ook de hosting van je website of het kunnen terugvallen op de camerabeelden. Gebruik kunnen maken van de juiste vergaderopties zoals Teams of Zoom in combinatie met de juiste apparatuur. Wij kunnen het allemaal leveren en installeren op maat.

Neem contact op

Onze 5 speerpunten

Wat zijn echte kenmerken die klanten zo waarderen van Maitech. Dit zijn speerpunten die wij belangrijk vinden en die onze klanten ook heel erg waarderen. 

Vertrouwen

b

Veelzijdigheid

Direct Support

Meedenken in processen

Persoonlijk contact

KLANTERVARING

Wat zeggen onze klanten?

Plezierige samenwerking met Maitech. De kwaliteit is hoog en bij problemen altijd een snelle reactietijd.

Jacob Hellingman

Directie, D.Hellingman & Zn B.V.

Op ICT gebied is Maitech de ideale “back-up” voor ons kantoor (Direct Support, Cloud, Hardware en Software) Hoe groot ons probleem ook moge zijn, Maitech lost het vrijwel geruisloos op. Begiftigd met een gedegen kennis en een praktische inslag. De lijnen zijn kort en het contact is altijd persoonlijk. Maitech denkt ook altijd met ons mee en komt dan met een oplossing die naadloos bij onze kantooromvang past. Dat scheelt de nodige kosten. Maitech is ook nooit te beroerd om je uit de brand te helpen indien de nood hoog is. Een integere en professionele zakenpartner die ik iedereen kan aanraden

Werner de Coninck

Office Manager, Kouwenaar Advocatuur

Zeer prettige samenwerking.
Altijd erg behulpzaam om problemen op te lossen en ook naar verbeteringen te zoeken, zonder dat dit direct grote investeringen vergt (het financiële aspect wordt altijd meegenomen in hun adviezen).
Bovengemiddelde betrokkenheid. De communicatie ervaar ik als zeer prettig. Als ik ze niet aan de lijn krijg (wat heel weinig voorkomt), word ik altijd snel teruggebeld. Ook de manier van communiceren is erg duidelijk en compleet.

Denis Stranders

Managing Director, Touch Incentive

Het persoonlijke contact met Maitech is erg fijn. Dat is een heel andere benadering dan het sturen van een mail naar een of ander grote automatiseerder voor wie je het “zoveelste nummertje bent”. Vooral de korte lijnen, deskundigheid, het meedenken, anticiperen en het persoonlijk contact zorgen er steeds voor dat wij echt ‘ontzorgd’ worden!. Maitech staat altijd voor ons klaar. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van hun vakkundige kennis ook buiten de kantooruren. Als familiebedrijf doen wij al jaren net volle tevredenheid zaken met Maikel Kool

Rogier Staal

SEO Oostenrijk Groep, OostenrijkGroup

Neem contact met ons op

Maitech B.V.

Schutweg 2126
8243 PC Lelystad

Openingstijden

Ma – Vr: 9:00 – 17:30
Za – Zo: Gesloten

Telefoon

+31 (0) 85 401 49 28