+31 85 401 4928 support@maitech.nl

Air Internet via 4G

Air Internet via 4G

Heeft u een mooie werklocatie maar is het lastig om een goede en snelle internet verbinding aan te laten leggen? Dan is misschien de optie voor snel internet via 4G iets voor u. Enkele klanten van ons maken er al gebruik van en zijn er tevreden over. AirInternet zoals we dit noemen heeft een snelheid van 50Mb/20Mb maar de download snelheid kan soms nog hoger uitvallen.  Mocht u (na vooraf automatisch gewaarschuwd te zijn bij 75% en 100% verbruik) uw databundel overschrijden, dan schakelt er automatisch een nieuwe databundel in. Uw verbinding wordt nooit geknepen. Onze oplossing is een echte zakelijke verbinding met een vast IP adres. U kunt indien gewenst dus ook interne diensten aan het internet koppelen, zoals een eigen mailserver of remote desktop server.

Is uw internetverbinding dusdanig van levensbelang voor uw bedrijf dat deze nooit mag wegvallen, dan kunt u ervoor kiezen middels een router van Maitech een dsl lijn te koppelen aan uw 4G AirInternet verbinding. Dit mag een bestaande dsl lijn zijn die u bijvoorbeeld nu al gebruikt maar dat kan ook een nieuwe dsl lijn worden die we dan kunnen inzetten. Het voordeel is dat wij deze koppeling zodanig kunnen inrichten dat de dsl lijn automatisch wordt ingeschakeld wanneer de 4G verbinding toch onverwachts uitvalt.

Op plaatsen waar de binnen antennes niet of net niet voldoende bereik hebben maken wij gebruik van de zogeheten buiten antennes.
Dit zijn 4G/3G/2G antennes met MIMO functionaliteit. Met MIMO behaal je een hogere snelheid en het heeft een groter bereik. Deze antennes zijn monteerbaar op een statief of op een muur. De antennes zijn waterdicht en weersbestendig.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.
We kunnen dan een afspraak maken om op locatie te komen kijken naar de mogelijkheden.

Tevens kunnen we ook een meting verrichtten om te kunnen zien wat het bereik is op de betreffende locatie.

Voordelen:

– Verbinding gaat door de lucht dus geen kabels door de grond

– Geen kans op kabelbreuken

– Automatisch verversen van databundel

– Snel te realiseren

Vragen of interesse?
Telefoon: 085 401 49 28
Mail: support@maitech.nl

Snel terug naar de Home pagina?