Cloud diensten

Alles wat te maken heeft met services in de cloud

Microsoft 365

Dropbox

Spamfilter

Zoom

Teams

Onedrive

Er zijn meerdere clouddiensten

Bovengenoemde clouddiensten zijn een greep uit een veel grotere keuze. Waar bent u naar op zoek?

Makkelijk bestanden delen

Wilt u makkelijk bestanden delen met zowel interne als externe deelnemers? Dan kan de keuze vallen op bijvoorbeeld werken met Teams of werken met Dropbox. Wanneer je bestanden deelt via Teams dan kan je deze ook makkelijk laten syncen met je verkenner of Finder.

Makkelijk online vergaderen

Snel en gemakkelijk online vergaderen? Dat kan bijvoorbeeld via Zoom of Teams. Bij Zoom kan je snel een meeting opstarten met behulp van de losseĀ  Zoom Desktop app of de app op je mobiele telefoon. Ook kan je Teams gebruiken voor online vergaderen. Vaak is het verstandig om te kijken welke app het beste past in de huidige omgeving.

Goed overzicht van alle mailaccounts

Heeft u meerdere mailaccounts binnen het bedrijf maar is het overzicht soms even weg? Gebruik dan Microsoft 365 en regel alles vanuit de admin omgeving. Deel gemakkelijk mailboxen met anderen en deel rechten uit op verschillende niveau’s. Ook licenties uitwisselen bij verschillende acounts gaat gemakkelijk via Microsoft 365.

Telefonie in de cloud (voIP)

Telefonie met vaste toestellen, portable Dect toestellen of met je mobiele telefoon, het kan allemaal met onze voIP oplossing. Wij kunnen de complete telefooncentrale aanleveren en beheren. Daarmee zijn we ook in staat om realtime aanpassingen te doen bij wijzigingen in naam of nummers of routeringen. Het gemak van je interne telefoonnummer op zak en in een seconde je beschikbaarheid aan te passen is allemaal mogelijk met voIP.