Hardware en software

Wij kunnen alle benodigde hard,- en software aanschaffen
en desgewenst direct gebruiksklaar leveren. 

Hardware

Hardware is niet meer weg te denken

Tegenwoordig kun je online alles kopen, maar niet iedereen weet altijd wat er precies nodig is. Bij ons kunt u ook terecht voor nagenoeg alle hardware of software die te koop is.

Bij Maitech kijken we eerst wat de wensen zijn en zoeken er dan een passende aanbieding bij.

Daarbij maakt het niet uit waar het om gaat, PC’s, Laptops, Monitoren, Printers, Randapparatuur, Kabels, Tablets, Mobiele telefoons, Firewall’s, Routers, Switches, Accespoints, ga zo maar door.

Zijn we daarmee altijd de goedkoopste ? Het antwoord is nee, maar we leveren hiermee wel een totaal pakket.

Wanneer we voor de klant een PC of Laptop uitzoeken, dan zorgen we ook dat we deze volledig klaar maken voor de gebruiker in kwestie. Dozen schuiven is namelijk niet onze expertise, een werkende oplossing bieden wel.

HP - ASUS - Lenovo

TP Link Omada - Ubiquiti UniFi

Stormshield - Draytek

Logitech - Microsoft - Kensington

Yealink - Zebra

Samsung - Philips

Apple Mac - iPhone - Ipad

Canon - Iiyama - Hikvision

Synology - Dahua - 3CX

Maar natuurlijk nog veel meer ...

Software

Zonder software geen werkend hardware

Je kunt wel zeggen dat hardware niet zal functioneren zonder de juiste software. Het is dan ook belangrijk dat je dat zo goed mogelijk combineert. Bij Maitech kijken we dan ook altijd samen met de klant welke software het beste past bij de hardware die al aanwezig is of welke het beste past bij de nog aan te aanschaffen hardware. Soms is alternatieve software efficiënter dan de gebruikelijke software die men gewend is. Voor onze klanten verzorgen wij zowel software on premise als ook software in de cloud.